Szórakoztató szabadtéri tevékenységek gyerekeknek 7-12 éves korig

Áttekintés

Függetlenül attól, hogy megpróbálják bevonni a gyermekeit az új tevékenységekbe, új készségek elsajátításába, a felesleges energiák égetéséhez vagy ezek kombinációjához, számos szabadidős tevékenység van, amelyek szórakoztatóak és vonzóak. A képzeleted és a rendelkezésre álló erőforrások felhasználásával tervezd meg a 7 és 12 év közötti gyermekek életét.

Reléversenyek

A hagyományos reléversenyek során a gyerekek két csapatra oszthatók. Az egyes csapatok tagjai egy bizonyos pontig futnak, és visszatérnek a csapathoz. Miután a játékos visszatér a csapathoz, megcímkézik a következő futót, aki ezután is egy adott pontra fut, és vissza a csapathoz. Ez addig folytatódik, amíg a csapat minden tagja visszalép a kiindulási pontra. Vannak érdekes módok egy relay verseny futtatására. Néhány példa lehet például a gyermekek megtartása, ugrás, ugrás, ugrás vagy feltérképezés a futás helyett. Azt is felvehetik egy kis babzsákba vagy labdába, amely rúgható verseny közben.

Scavenger Hunt

Hozzon létre egy listát azon elemekről, amelyeket meg kell találni, és adja meg a gyerekeknek. A lista minden olyan tárgyból állhat, amit a gyerekek találhatnak, például egy meghatározott színű sziklára, levélre vagy ágra, amely különleges alakú. A gyerekek menjenek el, és keressék meg a listán szereplő elemeket, és visszaadják az elemeket, ha megtalálják őket. Az első gyermek – vagy a gyerekekkel játszó csapatok – aki megtalálja a listán szereplő összes elemet, nyer. Ha azt szeretné, hogy a gyerekek megtalálják a nagy tételeket, például egy autótípust, a ház színeit vagy az állat típusát, akkor a játékot fotózássá alakítsák. A fotózás során a gyerekek fényképezőgéppel készítenek képeket az elemekről, amint megtalálják őket. A fotókat feltölti a számítógépre. Díjak nyerhetnek azért, hogy az első személy megtalálja az összes elemet, valamint a legreatívabb fotókat.

Kültéri vászon

A szabadtéri vászon készítése remek módja annak, hogy a gyermekek részt vegyenek egy szabadtéri tevékenységben, még azok számára is, akiknek nincsenek atlétikai készségeik. Amikor szabadtéri vásznat készítesz, soha nem kell aggódnia, hogy a padlók vagy a bútorok elszíneződnek, és a tisztítás pattanás. Emellett a gyerekek képesek a művészi alkotáson keresztül jobban érintkezni kreatív oldalukkal. Néhány olyan művészeti kellék, amely egyszerűen használható és tökéletes a kültéri használatra, az ujj festékek és a járda kréta. A tényleges vászonra a gyerekek használhatják a krétát, hogy rajzoljanak a járdára vagy a járdára. A festékekhez egy régi lapot vagy pólókat lehet lógni egy fán vagy egy kerítésen. Engedjétek meg, hogy a gyerekek hozzon létre valamit, ami eszébe jut.