Szórakoztató kezdő teniszezős játékok

Áttekintés

Az érdeklődés megteremtése a kezdetektől kulcsfontosságú az egész életen át tartó szerelem iránti teniszkialakításhoz. A kezdő játékokat az elérhető játékosok számához és a képzettségi szinthez igazíthatja.

Képességek Játékok

A játék, amely mind a bemelegítő, mind a készségfejlesztési gyakorlatot szolgálja, az úgynevezett Iskola. A játékosok elkezdik a szolgálati vonalat, hogy gyakorolják a labdát a háló másik oldalán lévő szervizdobozba. Miután egy játékos sikeresen kirakott három szolgálatot, végezte az óvodát. Ezután visszamegy egy kúpba vagy egy helyszínre, ahol sikeresen három helyre kell szállnia. A játékosok az általános iskolából a középiskolába, a középiskolába végzik. Mire a játékos az alapvonalról szolgálhat, a főiskolán végzett. Egy másik játék, amellyel a készségfejlesztő és bemelegítő játékosok segítenek a Net Vantage-nek. Ez egy gyors tempójú játék a röplabda és félig rúgó képességek tanítására. Osztassa a diákokat öt csoportba. Minden egyes csoportot a háló oldalán kell elhelyezni egymással szemben. Minden játékos rázza a kezét közvetlenül a személlyel. Ez a személy a csapattársa. Minden játékosnak legalább két teniszlabda kell a zsebében. A jelzésen a játékosok visszalépnek a szolgáltatás dobozára. Egy játékos cseppje eltalálja a labdát a csapattársa felé, aki ezt követően a labdát eldobja, mielőtt visszatér. A győztes a négy félidős csapatot elérő csapat. Miután elsajátítottad, cserélje ki a félkötetet a vollekkel.

Pontok lejátszása

A rallyball jól működik a kezdőknek, mert pontokat játszanak, és a résztvevők azonnal játszhatnak. Hozzárendelni a játékosokat a csapatokhoz. Helyezzen két ellentétes csapatot a bíróság ellentétes végeire. A “szerver” eldobja a labdát és eltalálja. Forgassa el azokat a játékosokat, akik elkezdik a pontot. Játszd a pontot. A csapatok pontokat szerezhetnek minden alkalommal, amikor egy játékos képes a labdát a neten átütni, és bejutni a páros pályára. A győztesnek az első 25 pontot nyert csapat, a Bíróság egyéni vezetője bíróságonként két játékossal játszik. Válasszon egy játékosot a kijelölt “Vonalzó” játékosként. Helyezze őt a bíróság egyik oldalára, míg a többi játékos várakozik egy sorban a kerítésen. Egy ember a sorban lép fel, hogy legyen a kihívó. A pontokat a hátrányos helyzetű vagy alulról szervezett szolgáltatásokkal kezdik. Játsszon három pontból háromat. Ha a kihívó nyer, akkor a jelenlegi uralkodó helyébe lép. A páros pártfogók vezetői ugyanolyan formában játszódnak, mint a Bíróság egyéni vezetője, egy kivétellel: a páros csapatok egymás ellen játszanak. Válaszd ki a Doubles Court csapatának kijelölt vezetőit, és a kihívók egy időben fokozzák a két pontot.

Szállj ki és rally

A Hill játékos (k) egy másik pont-játék. Ez a játék akár egyénenként, akár kétszer is működik. Jelöljön ki egy bíróságot a “felső” bíróságnak. A játékosok hozzárendelése a bíróságokhoz. Játsszon köröket 10 perces időközönként, ahol a játékosok / csapatok tartják a pontszámot. Minden forduló végén a legmagasabb pontszámmal rendelkező játékos / csapat a következő magasabb magassági versenyre lép, míg az alacsonyabb pontszámmal rendelkező játékos / csapat a következő alsó pályára lép. A “one-on-one” pontok változatos módon játszhatók le. Mindkét játékos a kiszolgáló dobozon kívül áll a bíróság oldalán. A cél az, hogy a labdát csak az előtető talajvonallal hajtsa előre és hátra. Játsszon három pontból háromat. Ezután a játékosok a bíróság előnyös oldalára költözni, hogy három pontból csak kettőt játsszanak, csak a hátsó talajtakaróval.