Olyan gyakorlatokat, amelyek csökkentik a csípő méretét

Áttekintés

Miközben megpróbálja megfigyelni a csípőcsúcsokat – vagy megpróbálja leégni a súlyt kifejezetten ezen a területen – nem működik, bizonyos gyakorlatok hangot adnak, erősítik és erősítik a csípő izmokat. Az izomtérfogat kevesebb teret igényel, mint a zsír, így az izomlazulás, míg a zsírok elvesztése hozzájárul a karcsúbb és kisebb mérethez. A csípőgyakorlatok és a rendszeres edzésprogram, a kardio és az egészséges étrend kombinációja csökkenti a csípő méretét.

Sétahajózás

A sétapályák kihívást jelentenek a csípőre, többek között a csípőre, a csípőre, a combcsontra és az elrabló izmokra. Álljon fel egyenesen, állítsa be a lábát a csípő szélességét és térdre hajlítsa kissé. A karjaidat lógja az oldaladon, húzza meg a hasizmokat és lépjen előre jobb lábát 24 cm-re. Húzza a jobb térdét a megfelelő boka fölé, és emelje fel a bal lábát. Hajtsa le a térdét a föld felé, mindkét térdét hajlítsa, ahogy lassan leereszkedik a padlóra. Ha megáll a bal térd előtt, hogy érintkezik a padlóval, akkor nyomja felfelé a jobb sarkát és álljon vissza. Lépj be a bal lábod előtt, 24 hüvelyk a jobb lábad előtt, és csinálj egy ütést ezen az oldalon. Folytassa a váltakozást addig, amíg el nem éri a kívánt mennyiségű ismétlést.

Pulsing Plie Squats

Pulzing plie squats kihívás a glutes és a belső comb. Ez a gyakorlat hangot ad és erősíti a csípő izmokat. Állítsa le a lábát két hüvelyk szélesebbre, mint a váll szélessége, és tolja a lábujjakat 45 fokkal. Húzza meg a hasizmokat, egyenesen álljon fel, és álljon a hátuk mögött. Ellenőrizze, hogy a térd és a boka igazodik-e egymáshoz. Ennek az összehangolásnak a fenntartása során a térdtörést vagy sérülést megakadályozza. Engedje le a golyókat a földre, álljon meg, amikor a lábad hátul párhuzamos a talajjal. Süllyesztett helyzetben nyomja fel a sarkát és emelje fel a csípőjét két hüvelyk. Alsó és teljes két további impulzust. Végül vigye fel a sarkát, álljon vissza és ismételje meg, amíg el nem végzi a kívánt mennyiségű ismétlést.

A híd lábai emelkednek

A híd lábszárnya kettős előnyökkel jár: erősíti és hangosítja a csípőt, míg az hasi és alsó hátsó erejét. Higgadt egy szőnyegre, térdre hajlítsa, és állítsa a lábát hat hüvelykre a golyók előtt, közvetlenül egymás mellé, ahol nincs hely a lábad között. Felhúzva a sarkán, emelje fel a csípőjét a földről, leállva, amikor egyenes vonalat képeznek a térdével és a vállával. Emelje fel a jobb lábát a talajról, és nyújtsa ki a lábát. A térdének tartása az egész idő alatt összehangolja a csípőt és az alsó izmait. Tartsa 30 másodpercig, engedje le a jobb lábát a földre, és ugyanezt tegye meg a másik lábával.