Nagyszerű módja a pihenésre nyomáspontok alkalmazásával

Áttekintés

A nyomáspontok használata kényelmes és hatékony módja a pihenésnek. A nyomópontokat Ön vagy valakinek segítheti. Használhatók bárhol és bármikor. Az izmok, szalagok, ín és idegek stimulálása a test egyes területein a béke, a nyugalom és az eufória érzéseit kelti el.

Fej

Egy egyszerű módja annak, hogy pihenjen a nyomáspontokkal, nyomja meg a templomokat. Ez a koponya lapos része a szemek mellett. A fej mindkét oldalára egyidejűleg közvetlen nyomást fejtsen be. Nyomja meg a nyomást egy lassú körkörös mozgásban, majd kissé mozgassa az ujjait. Ahogy mozogsz a templomain, észre fogod venni, hogy a stressz elhalványul. Ez a nyomáspont szintén segít a fejfájás enyhítésében.

Nyak

Sokan feszülnek a nyakukba. Lazítsa meg a nyak oldalán található nyomáspontokat. Nyomja meg az izmokat, amelyek a gerinc mindkét oldalát bélelik. Nyomja befelé, majd engedje fel és mozogjon egy hüvelyknyi felfelé. Ha eléred a koponya alját, kezdd le a tekercset lefelé. Kerülje a nyomást a gerincre. Nyomja meg csak a gerincet körülvevő izmokat.

Kéz

Hasznos nyomási pontot talál a kéz hevederében. Ez a húsos izomdarab, amely a hüvelykujj és a mutatóujj között helyezkedik el. Nyomást gyakoroljon a kéz mindkét oldalára olyan közel, amennyire csak lehet. Ez a nyomáspont azt mondja, hogy mindent enyhít az izomgörcsöktől a fájdalomtól a szorongásig.

Hát

Azok, akik ülnek, állnak vagy emelnek, gyakran tapasztalják a feszültségeket az alsó hátukon. A gerinc oldalán lévő nyomáspontok segítségével segítsen a hátán lazítani. Kezdje a nyomást a gerinc mindkét oldalán a háton lévő helyen, amely a könyök között van. Lépjen lefelé, ügyelve arra, hogy ne essen közvetlenül a gerincre. Állj meg, ha megérinted a medencét. Ezeket a nyomópontokat jobban meg fogod élvezni, ha valaki más nyomja meg őket, miközben lefelé fekszik.

A lábfej alatt lévő nyomáspont eufória érzést kelthet az egész testében. Indulj oda és mozgassa a nyomást a láb ívén. Feszültséget kapsz a testből, és a lábad frissen érezni fog.

Láb