Lábmasszázs előnyökkel

Áttekintés

A lábmasszázs évszázadok óta számos kultúrában gyakorolják az egészséget és a jólétet. Napjainkban a masszázs a kiegészítő fájdalomcsillapítás, a stressz és a szorongás csökkentése, a sérülések rehabilitációja és az általános egészség megteremtése érdekében milliók által használt kiegészítő és alternatív gyógymódnak számít. A láb-reflexológiai masszázs gyakorlása során a láb egyes pontjaira gyakorolt ​​nyomást gyakorolnak annak érdekében, hogy befolyásolják a test különböző részeit. Akár egy hosszú nap után önmasszázsra vagy önálló masszázsra vágyik, vagy egy gyógyvizes gyógyfürdőhöz vezet, egy tanúsított reflexológusnál, nem csak a lábad lesz, hogy kihasználja az előnyöket.

Tranquillity and Relaxation

A lábak masszírozása enyhítheti a szorongást és mély relaxációs állapotot eredményezhet. Az egyik fontos pont, amely mindkét lábon található, a napplexus reflex. A napplexus egyfajta kis raktár, ahol minden stresszed tárolódik. A napplexus pont megnyomása után a stressz felszabadul és a test megújul.

Javuló keringés és tisztítás

A testen keresztül keringő vér felelős oxigén és táplálék szállításáért a szervezet sejtjeibe. A vér tisztítja a hulladékot és a toxinokat a szervezetből. Mivel a véráramlás korlátozott, amikor a stressz jelen van, a lábmasszázs előnyös lehet, mivel csökkenti a stresszt és lehetővé teszi a vér áramlását akadálytalanul.

Egyensúly és harmónia

A homeosztázis az, amikor az egész test rendszerei összhangban állnak egymással, hogy egyensúlyt teremtsenek. A lábmasszázs ösztönözheti a homeosztázist, így a jó egészség megszerezhető.

Energia és megfiatalítás

A lábmasszázs helyreállító, mivel a vevő energiáját adja. Amikor a lábát dörzsöljük és tapogatjuk, a lábmasszázs minden eleme összejön, hogy energiát vigyen a szervezetbe. A reflexológia elmélete szerint a lábmasszázs felszabadít minden olyan elzáródást, amely visszatarthatja az energiát, amely szabadon mozoghat a testen.

A reflexek stimulálása a lábakban a masszázs révén egy olyan tevékenység, amely a relaxációt és a gyógyulást eredményezi. A test pihentetése lábmasszázs használatával megakadályozhatja, hogy a stressz káros hatásai ne okozzanak kárt a testen. A rendszeres lábmasszázs védelmet nyújt a stresszhez kapcsolódó számos betegség ellen.

A mentesség fokozása

Ha a partnerednek megadják, a lábmasszázs létrehozhatja a romantikus estét. A lábak dörzsölése érzéki, pihentető, gondoskodó és szerető, és csodálatos módja annak, hogy megmutassa partnerének, amire törődsz vele.

Érzéki boldogság