Játékokat játszani egy 19 hónapos

Áttekintés

Ahogy a baba a kisgyermekkortól érkezik, hasznos megérteni, hol fejlõdik, hogy fejlessze és fejlessze képességeit. Bár minden gyermek másképp alakul, a legtöbb 19 hónapos kisgyermekek szívesen kérik és segítenek. Ez egy olyan készség, amely megérdemli a növekedést, így amikor 7 éves koráig még nem tanította meg neki, hogy vegye fel a szobáját, vagy tegye el a mosodáját. A játékok lehetőséget nyújtanak arra, hogy ne csak szórakoztató játékokat játszhassanak gyermekeikkel, hanem a fejlődésének folytatását is.

Blokkolás

Ülj le 19 hónapos és nagy csoportjaival. A blokkok segítenek a 19 hónapos korosztály térbeli érvelésében, mintázatában, alakjában és méretében. Építsen dolgokat, vagy egyszerűen csak válogasson egymás mellé, hogy megerősítse a körforgás koncepcióját, majd szórakoztassa őket. Nem kell vásárolnia olyan blokkokat, amelyek egy boltból vannak – tiszta edények, mint például cipődoboz vagy joghurt tartály, bőven szórakoztatják; Tartalmaz egy kosarat vagy polcot a blokkok számára, és gyermeke segítsen nekik eloltani őket Erősítsd meg a sok 19 hónapos korúak fejlődését. Nem feltétlenül teszi őket tökéletesen, de elengedhetetlen, hogy ösztönözze ezt a készséget, és lehetővé tegye, hogy fejlessze, ha azt szeretné, hogy ő felelős legyen a játékok feltakarításáért.

Mosoda kosárlabda

A mosodai kosárlabda egyszerűen a ruhákat a résen vagy a mosodába csúsztatja, de 19 hónapos korában az egész folyamat játékgá válik. Éjszaka, gyermeke “lője le” a ruháját a “kosárba” – a gátba vagy a csúszda -, mielőtt bejutna a fürdőbe. Nem csak ez teszi felkészülni a fürdésre, ha szórakoztatja a “semmi, de net” pontot, és lehetővé teszi számodra, hogy újból felvegye azokat a tárgyakat, amelyek kimaradnak a kosárból, folytatja a 19 hónapos érdeklődést a . Ez is megalapozza gyermeke részvételét a mosodai folyamatban, amely állandó foglalkozás az elfoglalt családok számára.

Play Ház

A napot kis házigazdák tölthetik a ház körül. Készítsen néhányat a 19 hónapos játékostól. Hívja meg neki, hogy segítsen az edényekben, ha hagyja, hogy a mosogatógépbe tegye a piszkos kanálokat. Kerülje el az éles késeket és villákat, amelyek láncolhatják őt. Akkor segíts neki segíteni, ha megmossa az autóját a futószalagon, vagy az abroncsokat, ha ez az elérhető. Gondoskodjon arról, hogy dicsérje erőfeszítéseit, nem pedig az eredményeket, hiszen csak néhány 19 hónapos ember képes megfelelően tisztítani. A cél az, hogy a házimunkát szórakoztassák, vonzzák érdeklődését a jövőbeli készségek megalapozásához és megalapozásához.