Játékok a strandon

Áttekintés

A homok, a nap és a szörfözés többet nyújtanak, mint a tengerparton eltöltött napon. Amikor a gyerekek unatkozni ásnak a homokban, vagy futnak a hullámokon, tanítsanak nekik új strandjátékokat. A tengerparti játékok jól működnek olyan csoportok számára, amelyek különböző korú embereket foglalnak magukban, és alkalmazkodni tudnak az Ön igényeihez.

Sand-Building verseny

A homokos kastélyok természetes lehetőségeket kínálnak a tengerparton. Ahelyett, hogy csak egy homokvárat építene, versenyképessé teheti. Egyénileg vagy csapatban dolgozva a versenyzők kreatív homokszobrákat alkotnak. A versenyt más típusú struktúrákra is kiterjesztheti. Határozza meg a határidőt, és legyen valaki, aki nem vett részt a versenybírónál a győztes meghatározásához. Még a tengerparton is kérhetnék a szavazatok leadására.

Szerezd meg a zászlót

Minden csapatnak szüksége van egy saját nagy homokvárra – több méterre egymástól – ez a játék, amelyet az Ifjúsági Gyakorlat honlapon talál. Minden kastély lobogója vagy egy törülközővel vagy egy szalaggal repül a tetejéről. A cél az, hogy megragadja a másik csapat zászlaját, és visszahozza a kastélyt, miközben megvédi saját kastélyát. A sérülések elkerülése érdekében meg kell határozni az alapszabályokat a védekezéshez vagy más védekező lépésekhez.

Sand képek

A kiterjedt homokos strand olyan rajzfelületet kínál, amely jól működik a homokfotók játékában. A játékosok felváltva rajzolják a képeket a homokban, miközben a többi játékos megpróbálja kitalálni, mi a kép. Gondolj a szavakra az idő előtt, és hozd el a szó kártyákat, vagy hagyd, hogy a játékosok saját képekkel jöjjenek ki rajzolni.

Céllövészet

A Disney Wondertime honlapja egy egyszerű játékötletet kínál, amely a tengerparton található anyagokat használja. A homokba húzódó nagy kör alakú cél. Rajzolj egy nagy körzetet a célterület külső részére. Az extra bonyolultsághoz add hozzá a kisebb köröket, különböző csomópontokhoz rendelve, mint egy dartboard. Minden játékosnak szüksége van saját rockjára, kagylójára vagy más elemére. Miután minden egyes személy kiválaszt egy másik típusú anyagot, könnyebb nyomon követni. A játékosok felváltva fordítják a tárgyakat a cél felé, hogy pontokat szerezzenek.