Harley pasternak: a legjobb. étkezés. valaha!

Miért kedveli Harley Pasternak a Smoothie-t?

A test bizalmát fontosnak tartja Pasternaknak, aki még mindig emlékeztet a pudgy napjaira.

Pasternak receptje az Apple Pie Smoothie-nek

“Kiskorú gyerek voltam, aki mindenütt volt valami apró szemét – és az anyukám főzött órákra vitt engem, és 13 éves koromban a YMCA-n egy edzőt szerzett nekem, amikor elkezdtem edzést.”

Az Apple Pie Smoothie tápértékének növelése

Kíváncsi volt a sikerre, Pasternak a táplálékát az izomépítő céljaihoz illette.

“Nagy mennyiségű fehérjét fogyasztottam – ez volt a tojásfehérje vásárlása előtt” – mondta Pasternak. – Reggel felébredtem, és tucatnyi tojásom van, és elválasztom a sárgáját.

Pasternak, aki 10 méter magas, azt mondja, hogy elérte a 240 fontot. “A célom ettől eltérő volt, és elértem egy fizikust, ami nem esztétikusan kedvelte a nőket, mint a srácok a hoki csapatban” – mondta. Csak amikor egy lány azt mondta: “Eww!”, Hogy úgy döntött, hogy még egy változást hoz életében. Ezen a ponton megváltoztatta edzési célját a sérülések megelõzéséig.

Most a 215 fontot, Pasternak eszik, hogy támogassa a karbantartási képzési tervet, előnyben, hogy készítsen élelmiszereket a keverőben, hanem grillezés, gőzölés vagy poaching.

Amikor az ételeket keverőgépben készítik el, a penge a sejtfalat olyan módon szeleteli, hogy a bennük lévő összes vitamin és tápanyag megjelenjen, és megkönnyítse a szervezet számára a hasz- nálatot, magyarázza Pasternak, aki a természettudományos és a táplálkozási A Torontói Egyetemen. “Sok tápanyag egy káposzta salátaban megy át rajtad, anélkül, hogy azt a tested használná” – mondta Pasternak.

A paszternák gyors, ízletes, egészséges ételek, amelyek sokoldalúak. A Pasternak-val folytatott edzés után a szupersztárok, Lady Gaga és Rihanna élvezik a sminket energizáló snackként. Hetente több reggel Pasternak a reggelire süteményt készít – kihagyja a népszerű kávéházak kalóriatartalmú ételét és rázkódását. – 60 másodperc múlva meg tudom csinálni – mondta -, nem égetem meg, nincsenek piszkos edények, és el tudom intézni.

Pasternak először megalkotta az Apple Pie smoothie receptjét a “Forradalom” sorozatán, amely egy 2012-es tavaszán társas házigazda volt az ABC-n. Ő volt a recept tesztelése, biztosítva, hogy minden smink volt az optimális makronutriens és íz.

A kanadai származású azt mondja, hogy a recept igazán emlékezteti otthonra.

– Az alma és a fahéj kombinációja boldoggá tesz – mondta Pasternak. “Nagyon nyugtató aroma és aroma.”

ÖSSZETEVŐK

7 nyers mandula egészben vagy aprítva

1 vörös alma, hámozatlan, magvas és apróra vágva

1 banán, fagyasztva és darabokra vágva

1/2 csésze zsírmentes sima görög joghurt

3/4 csésze zsírmentes tej

3/4 teáskanál őrölt fahéj

ÚTVONALTERVEZŐ

1. Egy turmixgépben vagy egy élelmiszer-feldolgozóban keverje össze a mandulát, amíg finomra őrölt. (Ha a keverője nem elég erős ahhoz, hogy a mandulát megcsiszolhasson, akkor apróra vágott mandulát vagy akár mandula ételt is kaphat.)

2. Adjuk hozzá az almát, a banánt, a joghurtot, a tejet és a fahéjat.

3. Keverje össze, amíg elérte a kívánt konzisztenciát.

“A Harley finomsága egyensúlyban van az egészséges zsírokból a mandulából, a görög joghurtból származó fehérjékből és az energiaellátó szénhidrátokból a gyümölcsből” – mondta Tzabia Siegel, az élelmiszer-edző a Toronto Athletic Club Sport Medicine klinikán. “A fahéj jó vércukor stabilizáló és antioxidáns.”

Seigel, az “Ugrás a diéta futópad: 12 hét az utat az egész életen át tartó testsúlycsökkenéshez” írja, javasolja a csípéseket, amelyek még inkább egészségesebbé tehetik a Pasternak simaságát.

“Ha a görög joghurt 15 gramm fehérjét tartalmaz” – mondta, és rámutatott, hogy sok embernek szüksége van 20-40 gramm fehérjére reggelire – “menjen előre és adj hozzá 15 gramm vegán fehérjét vagy tejsavó izolátum fehérjetartalmú por. Az egyik dolog, ami a fehérje, stimulálja a glukagon hormonját, ami stabilizálja a vércukorszintet, és zsugorítja a zsírsejteket. ”

A fehérjebevitel növelése nagyobb súlycsökkenést és jobb súlykezelést eredményezhet, mondja Seigel.

“A Harley növelheti az Omega 3 zsírt és rostot is, ha egy evőkanál láncket vagy chia magot ad hozzá” – mondta. Az Omega 3 a hormon, az agy, az ízület, a gyulladáscsillapítás és a szívműködés szempontjából nélkülözhetetlen zsír.