Hámlasztó lábápoló krémek

Áttekintés

Idővel a lábfejen lévő bőr keményebbé és vastagabbá válhat, és csúnya rétegeket hozhat létre a sarkában és a lábujjakban. Ez különösen problémás lehet, ha a nyár forog, és kezdődik a szandál, vagy nyitott és nyitott sarkú cipő. Bár a pedikűr gyorsan kijavítja a kalluszokat és a csúnya bőrt, egy otthoni bőrradír is segíthet, jelentette be Oprah Winfrey “O” magazinja.

Barielle fiatalító lábápolás

A Barielle lábfejet az “InStyle” magazin szépségszerkesztőinek a legjobb lábfejként értékelték. Szerették a nagy teherbírású textúrát, amely gazdag lágyítókkal lágyítja és hidratálja a lábadat. A gyártó hozzáteszi az alfa-hidroxisavakat, amelyek kémiai exfoliánsokként működnek, hogy az elhalt bőrt lehúzzák és lerázzák a lábukat. Dr. Bradford Katchen, a magazin lábkrémjét áttekintő bőrgyógyász, szintén szeretett növényi kivonatokat, mint a citromolajat.

Filozófia Soul Tulajdonos

A filozófia hámlasztó lábápoló krémet úgy tervezték, hogy kemény, repedezett bőrre fektesse a lábát. Mivel a lágyítószerek, mint a zsírsavak lágyítják a bőrt, a szalicilsav és a glikolsav, a béta-hidroxid és az alfa-hidroxisavak formái áthatolnak a bőrükön, hogy lazítsák meg őket, és segítsenek megszabadulni a pelyhektől. További jótékony összetevők közé tartozik az eukaliptuszolaj.

Kerasal One Step hámlasztó hidratáló terápia

Sheril Bailey, a “InStyle” magazin író híresség manicuristája a Kerasal hámlasztó lábkezelését rangsorolta a piacon a legjobbaknak. Maga a termék nagyon egyszerű. A fehér vazelin és glicerinből készült, erős pelyhesítő alap nedvességet tartalmazó pecsétet képez a repedezett, száraz lábak körül, hogy hidratálja őket. Eközben a karbamid és a szalicilsav segítenek feloldani a halott bőrt a puhább eredményekért.

Akileine hámlasztó lábkrém

A PPS Footcare Akileine hámlasztó lábápolója egy szalicilsavas hámlasztó, amely a lábak alsó részén feloldja a hyperkeratosist, a kallózzást és a kemény bőreket. Használatához simítsa a terméket nedves lábain, és hagyja megszáradni. Amikor a szárított terméket egy horzsakővel vagy lábszárral törölgetjük, a termék lágyítja a bőrt, hogy lassan elnyelje a kalluszt és egyéb problémás bőrfeltételeket.