Gyakorlatok a felső hátsó zsír a nők számára

Áttekintés

Egy nő sem szeret mindent felöltözni, hogy kimegy, forduljon a tükörbe, és rájön, hogy kövér a kövére. Ellentétben a tumma tekercseléssel, a hátsó zsír nem olyan, amit el lehet rejteni egy stratégiailag elhelyezett kézitáskával. Ha el akarja veszíteni a hátsó zsírt, és szexisnek érzi magát a tapadós pólókban, akkor követnie kell az egészséges étrendet, és kombinálnia kell a rendszeres cardio-t a hátsó célzási, erőkifejtési gyakorlatokkal.

cardio

A cardiovascularis edzés nagyszerű módja a zsírégető program elindításához. Sajnálatos módon nem lehet kifejezetten megcélozni a zsír felső felső részét. Inkább a teljes test cardio-nak kell részt vennie, hogy megszabaduljon a felesleges zsírszövettől. A legjobb formák a kardio azok, amelyek adó a fő izmok a test, és magában foglalja a futás, úszás, evezés, sífutás, és egy elliptikus gép. Az American College of Sports Medicine azt javasolja, hogy a túlsúlyos felnőtteknek napi 60-90 percet kell elvégezniük a fogyás megkönnyítése és a súlycsökkenés megelőzése érdekében.

Lat Pulldown

A hátsó lökhárító a hát felső részét célozza, beleértve a latisimus dorsi-t és a felső hátsó nagy izomzatát. Az izmok építése segít kioldani a hátad zsírját, valamint izmos meghatározást adni neked. Üljön lefelé egy lábnyomos géppel, térdével kényelmesen a görgőspárnák alatt. Fogja meg a sínt egy széles, túlhúzható markolattal. Stabilizálja magját és húzza le a rúdot a felső mellkasára. Tartson itt egy számlálást, majd szabályozva hagyja, hogy a sáv visszatérjen a kiindulási helyzetbe. A kihívást jelentő súly felhasználásával három, nyolc-tizenkettedik reprodukciót végezhet el.

Ülő sor

Az ültetett sor a felső hát felső részét alkotja, beleértve a latissimus dorsi, a trapezius, a romboid major és a teres major. Ha megfelelően kondicionál, mindezek az izmok segítenek neked egy elegáns, erős és szexi hátat. Ülj le súlyozott soros gépet, lábát a lábtámaszokra és a térdre hajlítva. A törzsét előre kell hajlítani, amikor elkezdi. Stabilizálja a magot, és húzza meg a fogantyút a szegycsont aljához a hüvelyek kiegyenesítésével és a könyök visszaállításához amennyire csak tud. A vezérléssel térjen vissza a kiindulási helyzetbe. Teljesítsd a nyolc-tizenkét reprodukciót három nehézséggel.

Egykarú súlyzó sor

A súlyzó sor főleg a latissimus dorsi, a teres major és a hátsó deltoidok működését szolgálja. Fogja meg a súlyzót a tenyérrel, amely befelé fordul. A másik térd és a kéz ellen védje testét egy edzőpadon. Hagyja a súlyzó karját, hogy egyenesen a padló felé tartson. Stabilizálja a magot, egyenesítse ki a hátadat és a könyök hajlítottával emelje fel a karját és a könyökét a lehető legmagasabbra a teste mellett. Szüneteltesse a tetejét, majd lassan engedje vissza a súlyzót visszafelé a leengedett helyzetbe. Végezze el a kívánt ismétléseket, majd kapcsolja a karokat. Három karokból nyolc-tizenkét reprodukciót végez.