Fujikura tengely specifikációk

Áttekintés

A kaliforniai székhelyű Fujikura Composite America a fa-tengelyt a PGA Tour számára kínálja, és olyan alkatrészeket kínál, mint a Callaway, a Taylor-Made, a Nike, a Cleveland és a Titleist. A Fujikura minden szinten és különböző lengési tulajdonságokkal rendelkező golfozóknak szóló aknákat kínál.

Motore F1

A Fujikura Motore tengelye olyan technológiát használ, amely lehetővé teszi, hogy az energiát a lefelé irányuló tárolás és az ütközési zónán keresztül szabadon bocsássák rendelkezésre. Az F1 motorkerékpárnak három súlycsoportja van: az F1 55, az F1 65 és az F1 75. Az egyes sorozatokban a rendszeres flex opció megegyezik a sorozatszámmal. Például az F1 55 rendszeres tengelye súlya 55 g, az F1 75 súlya pedig 75 g. A súly csak kisebb mértékben növekszik, amikor merevbb hajlatokra költöz. Az F1 65 és 76 alacsony-középre induló szöget biztosít alacsony fordulattal, míg az F1 55 közepes indítású szöggel rendelkezik a centrifugálás közepén.

Motornak F3

Az F3-as motor kétféle súlycsökkentővel rendelkezik: az F3 60 súlya 61g, míg az F3 70 súlya 71g, és csak flexibilis. Ugyanazt a technológiát kínálja, mint az F1-es sorozat, de egy másik járatot szállít az F1 65-re és a 75-re. Az F3-as sorozat közepes indítási szöge és a centrifugálás mértéke olyan játékosok számára teszi őket, akik inkább az F1 55 magasabb repülését preferálják, Egy kicsit több súlyt a tengely és az alsó nyomaték.

Motore Speeder

A Fujikura Motore Speeder tengelye Quadra Axis kompozit anyagot és Triax szőtt kompozit anyagot használ, hogy a tengelyen egyenletességet teremtsen, amely a távolság és a pontosság javítására szolgál. Hat modellben érhető el, az 5.0, a 6.0, a 7.0, az 5.1, a 6.1 és a 7.1. Az erősebb játékosnak ki kell választania a nagyobb számmodellt, mivel a súly a modellszámmal növekszik, miközben a pályán fokozatosan csökken.

Sakura Női Tengely

A Sakura tengely a női swing profilok számára készült. A szabványos Sakura egy könnyű tengely, mindössze 58g egy rugalommal, amelyet lassabb lengési sebességre terveztek. Magas elindulási szöget és magas centrifugálási arányt eredményez, hogy a nők hosszabb távú távolságot érjenek el a póluson. A Sakura Sport tengely magasabb tempójú ingerekhez. Ez nehezebb, mint a Sakura, 64 g súlyú, és ugyanolyan magas elindulási szöget kínál, kissé alacsonyabb centrifugálási sebességgel, hogy az erősebb nők számára szabályozottabb pályát alakítson ki.