Élelmiszerek enni, hogy lebontják a zsírt

Áttekintés

Amikor megpróbálja csökkenteni a zsírt a szervezetből, mely élelmiszerek enni, és amelyek elkerülése érdekében közös aggodalomra adnak okot. Vannak olyan ételek, amelyeket meg lehet enni, ami rendszeres testmozgással kombinálva megnöveli azt az arányt, amellyel a test zsírja megszűnik.

Gyümölcsök

A magas C-vitaminnal és / vagy pektinnel gyümölcsöző gyümölcsök hasznosak a zsírégetésben. A C-vitamin segít a zsír felszabadításában a szervezetben, és hígítja a zsírsejteket, így kevésbé hatékony. A pektin meggátolja a sejteket a zsírok felszívódásától, és elősegíti a víz felszívódásának képességét, ami segíthet a zsír kiürítésében a rendszerből. A grapefruit a legjobb választás, hiszen tartalmaz mind a C vitamint, mind a pektint. A citrom, a limes, a narancs, a guava és a mandarin más kiváló forrásai a C-vitaminnak. Az alma és a bogyó magas pektinnel rendelkezik.

Protein Foods

A magas fehérjetartalmú ételek fogyasztása hosszabb ideig megy végbe az emésztés során, így hosszabb ideig elégedettebbé válik a szervezet. A magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú babok jó választásuk a magas szolubilis rostok miatt. Az oldható rost az, ami tisztítja a toxinokat a testből, és kötődik a zsírsavakhoz, segít a fogyás és a súly szabályozásában. A tojások szintén jó fehérje-táplálék, mivel tartalmazzák a B12-vitamint, amely zsírsejteket lebont. Ha a koleszterin aggodalomra ad okot, vegye ki a tojássárgáját, és csak a tojásfehérjét eszik.

Kalcium élelmiszerek

A Knoxville-i Egyetem és a Purdue Egyetem Tennessee Egyetemen végzett legújabb tanulmányai azt mutatták, hogy a tejtermékek hatékonyak a zsírégetés és a fogyás gyorsabbá tételében. Zemel professzor, a Tennessee Egyetemen az Obesity Research magazinban közölte, hogy “Ha összehasonlítjuk a tejelő gazdagot és a tejelő-szegény diétát, akkor a kalória-korlátozás ugyanolyan szintje majdnem megkétszerezi a súly és a zsírpusztulás mértékét”. Ez jó hír a tejtermelőknek. Válasszon olyan termékeket, amelyek alacsony vagy nem zsírosak a legjobb eredmény érdekében.