Éhomi tippek a fogyásért

Néhány embernek el kell kerülnie a böjtöt

A böjtölés – vagy csak egy bizonyos ideig történő víz fogyasztása – gyors és egyszerű módja annak, hogy néhány fontot gyorsan eldobjunk. A legtöbb nagy egészségügyi szervezet, köztük az Amerikai Szívszövetség, nem javasolja, hogy drasztikusan mérsékeljék a fogyást. Az Iowa-i Egyetem Kórházai és Klinikái figyelmeztetnek arra, hogy a böjt időnként lelassíthatja az anyagcserét, és ha vissza fog térni rendszeres étkezéshez, akkor a tested hajlamos arra, hogy minden kalóriát zsírként tároljon, hogy a következő böjti eseményt tárolja. Az éhezés, a rövid, gyorsan tartó 1-3 napos problémák ellenére segíthet abban, hogy elszakadjon a rossz minőségű feldolgozott ételektől és gyorsételektől, és segítsen egy egészséges testsúlycsökkentésbe, amely egészséges ételekkel és megnövekedett a fizikai aktivitás. Ha elkötelezte magát a testsúlycsökkentés gyors elkötelezettségénél, használja az alábbi tippeket, hogy biztonságos eljárást hajtson végre.

Csökkentse a fizikai aktivitást

Bizonyos emberek ne próbáljanak gyorsulni semmilyen időtartamra. A terhes és ápoló nők, a gyermekek és az idősek táplálkozási igényei kielégíthetők. Azok a betegek, akik bizonyos betegségben vagy bizonyos gyógyszereken szenvednek, szintén orvoshoz kell fordulniuk, mielőtt gyorsan megpróbálnák.

Minimálisra csökkentse elvárásait

Az egyik oka, hogy a testsúlycsökkenés nem ajánlott, hogy elrabolják az energiát. Fokozott fizikai aktivitás általában a testsúlycsökkentés ösztönzésére ajánlott, de ha böjtölsz, alacsony fekvéssel kell rendelkeznie. Lehet, hogy kimerült a gyakorlása során, vagy nem tudja elvégezni az edzést jó formában, ami esetleg kárt okozhat. A teste is meredez a sovány izomba az energia érdekében.

Hidrát

Néhány napi böjt után nagy valószínűséggel fogyni fog. Ne várhatja azonban, hogy a fogyás hosszú távon tartson. Ön elvesztette a jelentős vízsúlyt, amely vissza fog térni, ha újra elkezdi fogyasztani. Problémát okozhat, ha ragaszkodik a teljes gyorshoz és a végső bingeléshez a rendkívüli éhség miatt. Ha úgy döntesz, hogy néhány napig böjtöl, korlátozd a szociális funkcióidat, nehogy kísértsd az ételeket.

Mellékhatások

Böjtölés közben mindenképpen igyon sok vizet vagy gyógyteákat. Ne hagyja magát abba dehidrálni, mert ez egészségügyi problémákhoz vezethet.

Legyen készen áll a böjt mellékhatásaira. Ha felhagy a koffeinnel, az alkoholral és a túlzott mennyiségű cukorral, fejfájást tapasztalhat. Az éhség okozhat émelygést és szédülést.

Gyorsan kövesse az élelmiszereket fokozatosan a gyógyító napi weboldal ajánlása szerint. Ahelyett, hogy hatalmas, zsíros étellel megdönthetné a rendszert, kezdjen olyan könnyű ételeket fogyasztani, amelyek egészséges ételeket, például friss termékeket és sovány húsokat tartalmaznak. Az emésztőrendszernek időre van szüksége ahhoz, hogy visszatérjen a teljes munkaidőre.

Lassan megtörni