Egészséges táplálkozás szelektív evők számára

Áttekintés

Talán az egyik legnagyobb oka az étrend feladásának, hogy túlságosan unalmas volt fenntartani. A szelektív evőeszközök elhelyezésére, függetlenül attól, hogy magukban foglalják-e a házastársát, a kisgyermekek fokozatosan kiterjednek a szájukra vagy magukra, vannak olyan módszerek, amelyek egy olyan ésszerű étrendet tartalmaznak, amely hosszú távon fenntarthatja az egészséges súlyt. Az Amerikai Földművelésügyi Minisztérium 40% -os szénhidrát-alapú étrendet ajánl, 30% -ot a sovány fehérjékből és 30% -kal a zsírokból.

Készítsünk napi meleg reggelit

Ösztönözze a család minden tagja számára, hogy minden nap meleg reggelit fogyasszon. Azonnali zabkása egy szeletelt banánnal vagy más gyümölcsökkel és tehén, mandula, szója vagy rizstej. Nagyon elfoglalt napokig a borsóból és barna rizsfehérjéből, csokoládéhústermékből, mandulából vagy szójatejből és gyümölcsből készült fehérjetartalmú gyümölcsös sima gömbölyűeket készítsen. Igyál a műanyag csészékből, amelyek szorosan illeszkedő tetejűek és szalmaszálakkal vannak ellátva, vagy az irodába vagy az iskolába mentenek.

Retool Kedvenc Receptek

A kedvelt edények tápanyag-sűrű, alacsony zsírtartalmú, magas rosttartalmú változatait készítsük el, finomított cukrot és lisztet gyümölcsízesített vagy teljes kiőrlésű receptekkel helyettesítve. Cserélje ki a fehér cukrot melasz, juharszirup, agave vagy gyümölcslé csökkentése érdekében, csökkentse a két csésze narancs, körte vagy más gyümölcslé a felét mennyiségét, és használja minden cookie, breadbread, palacsinta vagy torta recept. A gyorsétterem pizza helyett pirított apróra vágott búzacsapat, alacsony sótartalmú mártással és rétegben előfőzött spenót levelekkel, apróra vágott paprikával és más zöldségekkel. Adjunk hozzá alacsony zsírtartalmú mozzarellát és szitáljunk szívet egészséges olívaolajjal.

Kedvesebb a szív-egészséges zsírok

Cserélje ki a telített zsírokat szív-egészséges lehetőségekkel, mint például az olívabogyó, a repce, a len és a kendermagolajok. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma azt javasolja, hogy a telített zsírok napi zsírtartalmának 30% -ának legfeljebb 10% -át fogyasztják. A telített zsírok szobahőmérsékleten szilárdak: a vaj, a tehéntej, a marhahús, a sertéshús és a baromfihús mindegyike telített zsír. Ehelyett fogyasszon alacsony vagy nem zsíros tejet, joghurtot és sajtokat, vágja el az összes látható zsírt az állati fehérjéből, és cserélje ki a vajat olívaolajjal vagy más telítetlen zsírral. Brownie-t, csokoládé tortát és süteményt készíthet olívaolajjal. És a burgonya vagy a sült krumplit helyett durván vágjuk le az édesburgonyát és sütjük az olívaolajjal, vagy ugyanazt csináljuk az új vagy az Idaho burgonyával a bőrt érintetlenül a “házi krumplival”. Még a válogatott evők is megkönnyebbülve próbálhatjuk meg ezeket a kedvenc ételek Ha ízük van és jóllakottságot mutat.