Egészséges alternatíva gyorsétkezéshez

Készíts előtte a reggelit

Az Egyesült Államokban közzétett cikk szerint a 20 éves és annál idősebb felnőttek 34 százaléka elhízott, és 34 százalékuk túlsúlyos. Az amerikaiak túlsúlyosak lettek az egészségtelen választások miatt, például nem gyakoroltak és az általuk fogyasztott élelmiszereket. A gyorséttermi láncok olyan gyors és olcsó ételeket állítottak piacra, amelyek az amerikaiakhoz fordultak, ám ezek az ételek nem egészségesek. Vannak gyors, egészséges lehetőségek, amelyek előre tervezhetőek, az amerikaiak egészségesebb étellel rendelkezhetnek.

Csomagolj egy ebédet

A reggeli elengedhetetlen ahhoz, hogy növelje az ember anyagcseréjét a nap elején. Az emberi test 20 percen belül elkezdi keresni az ételt, hogy az ébredjen, írja Seizer és Whitney. Sok embernek nincs elég időnk reggel, hogy megjavítsa az egészséges reggelit, és a gyorsétterem gyors és olcsó. Amikor az emberek a gyorsétteremben reggelire mennek, töltenek fel cukorral és zsíros ételekkel. Vannak reggeli ételek, melyek hétvégén készülhetnek és a hét folyamán menthetők. A házi muffinok, a reggeli bárok vagy a reggeli sütemény egészséges alternatíva lehet. Az egész búzából készült palacsinta elkészíthető és fagyasztható, majd a kenyérpirítót egy gyors, hétköznapi reggelire helyezzük.

Fagyasztó vacsora ételek

A gyorsétkeztetési láncok és az éttermekben elfogyasztott élelmiszerek nagy mennyiségű kalóriát, zsírt és cukrot is feltölthetnek, és nagyobb adagokban kerülnek felszolgálásra, mint az emberek. Eric Schlosser szerint a “Fast Food Nation” című könyve szerint a gyerek boldog étele valóban egy hamburgert szolgál fel egy felnőtteknek, de nem sok felnőtt rendeli el a gyerek ételét étkezésükért. Az egészségesebb alternatíva és a kevésbé költséges alternatíva a gyorséttermek és éttermek számára az ebédet az előző éjjel befedik. Az előző este vacsora maradványai használhatók, a leves és a szendvics könnyű alternatívák, hummus és pita csipek, saláták és csomagolások is készíthetők az előző este egy egészséges ebédre.

Egy fárasztó nap után és az iskolai tevékenységek után a vacsora gyakran gyors megállást biztosít egy gyorséttermek láncolatánál, egy étteremben vagy fagyasztott vacsoraidőben. Az előre csomagolt fagyasztott vacsora gyakran több nátriumot tartalmaz, mint egy személynek, aki naponta fogyasztania kell. Egészséges és gyors alternatíva az, ha időben elkészítheti a házi készítésű fagyasztó étkeket. Sok receptet lehet készíteni és behelyezni a fagyasztóba, hogy ki kell venni és főzni vacsorázni a hét folyamán. Levesek, tészták és egy fazék vacsorák könnyű ételeket fogyaszthatnak, és egészséges hozzávalókkal készíthetők el. A Kedvenc fagyasztott ételek azt javasolják, hogy fagyassza le az ételt, fagyassza be őket egyéni vagy családi méretű részekre, a család vagy az egyén igényei szerint.