Az endomorf vagy a testtest által fogyasztott élelmiszerek a 6 hetes test átalakító étrendben

Áttekintés

A “Six Week Body Makeover” étrend Michael Thurmond azt állítja, hogy a testtípusnak való étkezés segít fenntartani az energiaszintet, növelni az anyagcserét és jobb egészségi állapotot biztosítani. Ez a diéta egyéni táplálkozási és edzési terveket ad az adott testtípusnak. Az Endomorph testtípusok, melyeket ez a táplálék az A típusú testnek nevez, magas zsír-izom arányuk, a BodyBuilding.com szerint általában lágyabbak és könnyebben súlyozhatók.

fehérjék

A “Six Week Body Makeover” azt állítja, hogy az endomorfoknak el kell kerülniük a vörös húsokat és a tojásfehérjét, a sovány csirkét és a pulykát, valamint a halat, hogy gyorsan fogyjanak. Ez a program azt állítja, hogy a vörös hús fogyasztása lelassítja az anyagcserét, mivel hosszabb ideig metabolizálódik, mint más fehérjék. A sovány csirke, a pulyka és a hal gyorsan metabolizálódik, és gyorsítja az anyagcserét a fogyás miatt.

Szénhidrát

E diéta elkerülheti az egyszerű szénhidrátokat, például az édes gyümölcsöket, a tiszta cukrot és a feldolgozott szemcséket, amelyek megdönthetik a vércukorszintjét és lelassíthatják az anyagcserét. Ez a táplálkozás azt sugallja, hogy a megfelelő mennyiségű fehérje tartja a squashot, az édesburgonyát, a barna rizst, a jicama-t, a pasztőröket, a rutabagas-t és a teljes kiőrlésű gabonát.

Gyümölcsök és zöldségek

A táplálkozás azt sugallja, hogy az A típusú testek két-három órával enni fognak, hogy magas az anyagcseréje. Ez gyakran friss gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaz. Ezen a diétán meg lehet enni grapefruit, bogyó, őszibarack, ananász, spárga, paprika, bok káposzta, brokkoli, kelbimbó, sárgarépa, karfiol, zeller, uborka, padlizsán, zöldbab, mustár, kagyló és réparepek, saláta, gombák , A hüvelyes borsó, a spenót és a kelbimbó.