Arcszőrtelenítő krémek férfiak számára

Formula 103 Extra Erõs Arcfelszívó krém

A borotválkozás pusztítást okozhat az arcán, ha érzékeny bőröd van. A borotvaégetés, a vágások és a higított szőrszálak csak a borotválkozás lehetséges következményei. Szerencsére a borotválkozás nem az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljunk a szakállaktól. A férfiak arcszőrtelenítő krémjei is biztosítják a sima bőr ápolását, vágását vagy irritációját.

SoftSheen Carson Magic Shave

Az 103-as formula 103-as extra erő az arcszőrtelenítő krém eltávolítja az arcszőrzeteket borotválkozás nélkül, a Formula 103 weblapjának, az F103Club.com-nak megfelelően. A krémet kifejezetten afrikai-amerikai férfiak számára tervezték. A weboldal szerint a 103-as formula lágyítja és feloldja a hajat, anélkül, hogy befolyásolja a gyökeret, és hidratáló hatású, hogy csökkenti az irritációt okozó dudorokat, ami sok afrikai-amerikai férfi számára gyakori probléma. A (103) képletű vegyületek közé tartoznak a növényi kivonatok, valamint a kémiai összetevők, például a nátrium-hidroxid. Ha még soha nem használta a Formula 103-et, végezzen patch tesztet, a krémet egy kis területre helyezze az arcába. Ha bármilyen irritáció jelentkezik, ne használja fel a terméket.

Haj nem több

A SoftSheen Carson Magic Shave egy vonalat kínál az afrikai-amerikai férfiaknak készült arcszálas krémek számára. A vonal tartalmazza a Magic Shave krémet enyhe, szabályos és sima változatban. Az enyhe érzékeny bőrre van tervezve, és tartalmazza a Shea vajat a bőr nedvességének megőrzésére a SoftSheen-Carson.com szerint. A Magic Shave Regular normálisan kezeli a szakállakat, és a kakaóvaj a bőrt a weboldal szerint állapítja meg. A sima verzió formula természetes olajokat tartalmaz az arc és a fej borotválásmentes kezelésére, a Soft-Sheen-Carson.com szerint. Minden Magic Shave verzió 6 oz-os. cső.

A Hair No More-t olyan hajfeszülés-gátló szerekként forgalmazzák, amellyel a férfi arcszőrzetére, beleértve a szakállakat. A Hair No More rendszer 6 oz-ot tartalmaz. Antioxidánsok, A és E vitaminok, zöld tea kivonatok és aloe vera. A krém pH 12-es egyensúlya 12 és feloldja a hajat, beleértve a gyökeret is. A rendszerhez tartozik egy gátló vagy spray formában elérhető inhibitor is. A weboldal szerint a HairNoMore.com, az inhibitor botanikai komplexumot tartalmaz, amely elriasztja a haj növekedését.