A cascara sagrada kéreg egészségügyi előnyei

Áttekintés

A gyógynövény-gyógyászati ​​készítmények orvosainak irodai referenciája szerint “a Rhamnus-növény gyógyrésze a szárított kéreg, Észak-Amerika nyugati régiójához tartozó cascara az 1800-as évek elejétől a szerzetesek, mint hashajtóként használt folklór-gyógyszer, kéregje antrakinont A Sleisenger és a Fordtran gasztrointesztinális és májbetegségei szerint az emberek 70 százaléka, akik a cascara sagrada antrakinon hashajtóként kifejlődnek pszeudomelanózis coli és sárgásbarna vizelettel, elővigyázatos, ha bármilyen gyógynövényt használnak Kérjük, forduljon egészségügyi szolgáltatójához, mielőtt a cascara faj bármely formáját bevenné.

Székrekedés

A Cleveland-klinika szerint a cascara sagrada-t hasmenésként használják idős és gyermekgyógyászati ​​betegeknél. Lenyelés után a cascara 6-10 órán belül kezdi a vastagbélen dolgozni. Ez a növény serkenti a vastagbél nyálkahártyájának bélését, és az elektrolitok és a víz aktív szekrécióját eredményezi. Így nő a béltartalom, növeli a dilatációs nyomást a vastagbélre, ami viszont stimulálja a széklet mozgását.

Bélelőkészítés

1939-ben, a cascara sagrada, más néven Rhamnus purshiana, jóváhagyta a Food and Drug Administration (FDA), mint stimuláló hashajtó, szerint MDconsult.com. A Cascara-t gyakran használják az orvosok a kolonoszkópiák vagy egyéb intesztinális eljárások természetes gyomor-készítményként.

Aranyér

Az agresszív “lecsapódás” által okozott aranyércet cascara kezeli, a “Gyógynövényes gyógyszerek orvosok számára készült referencia-referenciája” szerint. Lágyító tulajdonságai lágyítják a székletet, megkönnyítve a vastagbél áthaladását. Ennek eredményeképpen hatékonyan csökkenti a székletürítés szükségességét, és így csökkenti az aranyerér megnyilvánulását.

Mikor kell elkerülni a Cascara Sagrada Barkot?

Ellenjavallatok közé tartoznak a terhesség, szoptatás, diagnosztizált hasi fájdalom, bélelzáródás, irritábilis bél szindróma, Crohn-betegség, fekélyes vastagbélgyulladás, székletürítés, alacsony vérkálium és appendicitis. A Cascarának is van egy súlyos gyógyszerkölcsönhatása a digoxinnal, ami a digoxin toxicitását és a halált okozza.